Våra tjänster

Vi har sedan starten alltid erbjudit våra kunder allt som behövs för att kunna genomföra en mässa eller ett annat evenemang så som konferenser, stämmor m.m. Vi har kunskapen, manskapet och inventariet att snabbt och effektivt kunna få fram de lösningar som våra kunder efterfrågar.

Mässor och evenemang
Vår mångåriga erfarenhet gör oss till din perfekta helhetsleverantör för din kommande mässa eller annat evenemang. Vi erbjuder alla våra tjänster i hela Sverige och utomlands.

Projektledning
Vi kan och erbjuder totalentrepenad för arrangörer om omhändertagande av deras kunder med idéer, produktion och projektledning samt all form av kommunikation gällande beställningar och genomförande av kundernas montrar och representation.

Behöver du mer information eller har frågor om vår projektledningstjänst är du mer än välkommen att kontakta oss, kontaktinformation hittar du här.

Alla former av events
Vi erbjuder våra tjänster till alla former av events så som produktpresentationer, kick offs, stämmor, mässor, show rooms och permanenta respektive mobila utställningar. Gränserna sätter våra kunder.

Grafisk produktion
Alla former av grafiska produktioner kan du beställa och få levererade från oss. Det kan vara allt från skyltar, logotyper, banderoller eller dekorationer för huskroppar. Ja, det är inte mycket som vi inte kan stå till tjänst med. Våra samarbetspartners är de bästa och största inom branschen och levererar alltid med högsta kvalitet, oavsett storlek eller mängd.

Uthyrning av produkter
Vårt stora lager av inventarier har allt som våra kunder behöver för sina evenemang, från informationsdiskar och stolar till kaffebryggare och skärmväggar. Vår affärsidé bygger på att ha en stor inventarie för att snabbt och effektivt kunna leverera det som vår kunder frågar efter… och om mot förmodan du skulle behöva något som vi inte har så kommer vi att beställa in det du behöver just för ditt evenemang, så enkelt löser vi det.