Design och konstruktion

Vår verksamhet består av ett antal kreativa människor som inriktar sig på all form av design och grafisk formgivning. Vårt sinne för god och funktionell design samt vår tekniska och sociala kompetens gör oss till de bästa samarbetspartners.

Formgivning och design
I många år har våra kunder förlitat sig på vår expertis gällande formgivning och konstruktion av montrar och evenemang. Det är inte mycket som vi inte kan tillgodose våra kunder, våra formgivare har kunskapen och verktygen att designa allt från möbler till hela utställningshallar.

Egen produktion
Att ha tillgång till ett eget snickeri med duktiga medarbetare är en stor fördel i vår branch. Förutom att vi kan formge våra kunders önskemål, så kan vi även konstruera dessa i egen regi. Vårt snickeri är tillräckligt stort för att tillgodose de flesta önskemålen och om det mot förmodan skulle finnas något som vi inte kan producera själva, använder vi oss av vårt stora nätverk av kvalificerade samarbetspartners för att utföra beställningen med samma höga krav som vi ställer på oss själva.

Tryck och digitala tjänster
Vi har ett stort nätverk av samarbetspartners inom designsektorn från art directors till tryckerier för alla former av tryck. Det är inte mycket som vi inte kan hjälpa våra kunder med. Vi levererar alltid helhetslösningar för de kunder som vill ha det på det sättet. Därför har vi också tillgång till våra samarbetspartners alla dagar i veckan för att på kort tid kunna leverera det som behövs.