Om företaget

Monterservice Hyrcity Expo AB som är företagets fullständiga namn, startade sin verksamhet 1998 och har sedan dess servat tusentals kunder med sina mässor, events och evenemang. Men det är inte allt vi gör. Vår verksamhet bygger på att kunna erbjuda helhetslösningar för våra kunder inom alla former av evenemang, stora som små.

Kunskap och expertis
Vår mångåriga erfarenhet är mycket värdefull när det gäller att producera och leverera den effektivaste lösningen för varje enskilt tillfälle. Vi vet att alla kunder är unika och har olika behov och därför anpassar vi oss efter de krav som ställs. Vår styrka kommer bäst till sin rätt när vi kan leverera en komplett, skräddarsydd och nyckelfärdig lösning.

Samarbete med de bästa
När vi behöver komplettera våra tjänster med externa aktörer, så har vi ett brett selekterat och upparbetat nätverk av leverantörer och samarbetspartners inom ett antal olika specialområden så som copywriters, reproanstalter, reklambyråer, ljusdesigners, fotolabbar, scenografer, catering och många fler…

Effektiv geografisk placering
Under åren har vår verksamhet expanderat utifrån våra kunders och marknadens behov och vi har därför investerat både på nya innovativa lösningar men även på nya lokaler på tre olika strategiska platser i Stockholm. Vi har vårt nya huvudkontor i Spånga industriområde med tillhörande lagerlokaler, vi har vår uthyrningsverksamhet i Sundbyberg som är nära till centrala Stockholm och vår produktion och lagerlokaler i Västberga.

Företaget ägs och drivs av Konstantinos Grintzos.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.